Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primele proiecte PNDR, depuse în luna martie
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 75

De pe 25 martie se pot depune proiecte pentru modernizarea fermelor agricole şi pentru instalarea tinerilor fermieri, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Solicitanţii pot depune proiectele şi online.




După publicarea primelor ghiduri ale solicitantului pe trei dintre măsurile Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, fermierii trebuie să se apuce să scrie proiectele, pentru că axele de finanţare se vor deschide pe 25 martie.

Cei care doresc să acceseze bani europeni pentru dezvoltarea proiectelor în agricultură, pot depune şi online proiectele, pe site-ul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Cei care au obţinut în sesiunea trecută fonduri europene prin programul pentru instalarea tinerilor fermieri, trebuie să opteze pentru alte masuri din program. O soluţie este submăsura 4.1, destinată investiţiilor în explotaţiile agricole.

Celelalte ghiduri ale solicitantului pentru alte măsuri din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală vor fi publicate la sfârşitul lunii aprilie.

Redactor: Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024