Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Prietenii omului” continuă misiunea
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 88

Asociaţia „Prietenii Omului, Umanism Cultură” continuă proiectele sociale. Voluntarii organizaţiei dau startul unei noi campanii, în cadrul căreia îşi propun să ajute o familie din Coloneşti, grav afectată de inundaţiile de anul trecut.




În faţa naturii, omul nu are nicio putere. A simţit acest lucru o familie din Coloneşti, căreia apa i-a transformat gospodăria într-o ruină. Din ceea ce a fost odată o casă a mai rămas acum o cameră, care riscă în orice moment să se surpe şi ea. Dacă, peste vară, oamenii au reuşit să se descurce cât de cât, perioada iernii a fost cumplită.

Acasă a mai rămas doar nea Marian. Copiii s-au mutat într-o altă casă, cu atât mai mult cu cât nora bărbatului este însărcinată.

În sprijinul lor vin voluntarii Asociaţiei „Prietenii Omului, Umanism Cultură”, cu materiale de construcţii, dar şi cu forţa de muncă necesară pentru consolidarea casei.

Chiar dacă în demersurile lor s-au lovit de multe ori de refuzul celor cărora le-au trecut pragul, copiii nu s-au lăsat descurajaţi.

În toamna anului trecut, tinerii voluntari, alături de elevii Colegiului Alexe Marin, au reuşit să ridice de la zero o casă cu două camere, pentru o altă familie din Coloneşti afectată de inundaţii.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE