Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început Loteria Bonurilor Fiscale
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 74

S-a dat startul strângerii bonurile fiscale. Prima extragere va fi organizată pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte, şi la aceasta vor participa bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie.




Fiecare cetăţean poate participa la Loteria Bonurilor Fiscale. Singura condiţie este să strângeţi bonurile fiscale pe care este obligatoriu să le primiţi atunci când cumpăraţi bunuri şi servicii. Loteria Bonurilor Fiscale va debuta pe 13 aprilie, a doua zi de Paşte. La această primă ediţie vor participa bonurile emise în perioada 2 februarie- 28 martie, fondul de premiere fiind de un milion de lei, potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Finanţelor. În cadrul loteriei, se vor extrage în direct, două numere. Primul număr, de la 1 la 999, reprezintă valoarea bonului fiscal, iar al doilea, data emiterii bonului.

Prima extragere Loteria bonurilor fiscale - 13 aprilie 2015

Participă bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie - 28 martie 2015

Se extrag două numere:

- un număr din intervalul 1- 999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului

- data emiterii bonului.

În cazul în care o persoană are două sau mai multe bonuri câştigătoare la o extragere, va primi banii pentru toate bonurile. Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional. Toţi posesorii de bonuri fiscale emise în România care îndeplinesc cumulativ cele două condiţii trebuie să se prezinte, în termen de 30 de zile, la orice unitate ANAF pentru a depune bonul fiscal în original. În decurs de zece zile de la expirarea perioadei, unităţile teritoriale transmit către ANAF lista persoanelor care au revendicat premiile. Bugetul din acest an pentru Loteria Bonurilor Fiscale este de zece milioane de lei.

Redactor: Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024