Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vin ajutoarele alimentare
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 56

Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Slatina primeşte, de mâine, pachetele cu ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană. Distribuţia va începe zilele următoare, în baza unui grafic dinainte stabilit, iar în primă fază vor primi pachetele doar cei care au primit prin poştă cupoanele pentru alimente.
Primul tir cu alimente va sosi mâine, la Slatina, aprovizionarea depozitului urmând să continue  când va sosi o nouă tranşă de pachete. Apoi, se va da startul distribuţiei, însă numai pentru una dintre categoriile de beneficiari.

Persoanele care se încadrează în oricare dintre categoriile de beneficiari dar nu au primit cuponul pentru alimente, vor fi trecute pe listele suplimentare.

Procesul de distribuire a alimentelor se va derula mai rapid anul acesta, întrucât ajutoarele vor sosi deja în pachete.

În Slatina se află pe listele de beneficiari peste 5.000 de persoane, la aceştia adăugându-se cei care nu au primit cupoane şi vor dovedi ulterior că se încadrează într-una dintre categorii.

REDACTOR:SIMONA VÂRBAN
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020