Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rapel cu Astra Zeneca│85% prezență la imunizare
12.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 280

Peste 170 de oameni programați pentru rapelul cu vaccinul Astra Zeneca s-au imunizat, ieri și astăzi, la Centrul nr. 2 de la Liceul Agricol din Slatina. Puțini sunt cei care, deși aveau programare, nu s-au mai prezentat și nici nu au anunțat dacă o vor mai face. Medicii spun că aceștia sunt așteptați în zilele următoare. Autoritățile transmit că în primele două zile de rapel nu au fost înregistrate reacții după imunizare.


Ieri a fost prima zi de vaccinare cu doza a doua pentru serul Astra Zeneca, în județul Olt. S-au prezentat la vaccinare majoritatea celor care au fost programați la Centrul nr. 2 de la Liceul Agricol din Slatina. 15% nu au mai venit, din diferite motive.
Și astăzi, programările au fost respectate în mare parte. De dimineață a fost coadă aici, spun cadrele medicale. Dar și la prânz, oamenii au venit în număr mare să se imunizeze.
Unii, deși au avut reacții după prima doză, au venit cu încredere să facă și rapelul.
Astăzi au fost programate pentru rapel 117 persoane, iar până la ora 13.00, 70 făcuseră deja cea de-a doua doză. Cei care nu s-au prezentat la vaccinare ieri și astăzi sunt așteptați în zilele următoare.
Până astăzi, 5.575 de olteni au fost vaccinați cu Astra Zeneca. Potrivit autorităților, în cele două zile de rapel, nu au fost înregistrate reacții după imunizare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE