Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: Cum acționează vaccinul anti-Covid
14.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 577

Ce este vaccinul anti-Covid? Cum acționează în corp și cum ne ajută să scăpăm de temutul virus Sars-Cov-2? Sunt întrebările frecvente în această perioadă, când autoritățile îndemnă populația să se vaccineze în număr cât mai mare. Cunoscutul medic neurolog de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Renică Diaconescu, a explicat totul într-o emisiune la Olt Tv.


Că vaccinul anti-Covid este sigur și ne protejează de virusul Sars-Cov-2 am auzit-o cu toții. Dar cum acționează asupra organismului și ce se întâmplă în corpul nostru după vaccinare? Invitat la Emisiunea „Imperativ“ de la Olt Tv, medicul neurolog Renică Diaconescu de la Spitalul Județean de Urgență Slatina a vorbit despre imunizare. El a explicat ce este de fapt acest vaccin, cum ne ajută el și ce au descoperit oamenii de știință când au realizat serul.
Medicul Renică Diaconescu are și un sfat pentru bunicii care, din cauza vârstei înaintate, nu mai iau în calcul vaccinarea.
Medicul slătinean spune că este dezamăgit de dascălii care refuză vaccinarea anti-Covid.
Astăzi a început cea de-a doua etapă de vaccinare împotriva Covid-19. Sunt vizate persoanele din centrele de îngrijiri rezidențiale, cele cu boli cronice, dar și personalul care desfășoară activități în domenii cheie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE