Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Ne așteaptă o perioadă și mai grea”
24.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 488

„Trecem printr-o perioadă grea, dar ne așteaptă una și mai grea. Iar salvarea de COVID-19 vine odată cu vaccinarea, însă mai avem de așteptat până cand va începe imunizarea”. Este declarația medicului Renică Diaconescu, șeful Secției de Neurologie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina care, invitat în cadrul unei emisiuni la Olt Tv, a vorbit despre situația spitalului, în plină pandemie de coronavirus.


Coronavirusul atacă fără milă, tot mai mulți oameni, tot mai tineri, iar tulpinile sunt din ce în ce mai agresive. Invitat la Emisiunea „De la stânga la dreapta“, la Olt Tv, cunoscutul neurolog, Renică Diaconescu, a vorbit despre această situație.
La Spitalul Județean de Urgență Slatina lucrurile nu stau atât de grav ca la alte spitale din țară, pentru că nici în județ rata de infectare nu este foarte mare, dar și pentru că au fost luate măsuri importante la timp, spune medicul Renică Diaconescu.
Coronavirusul a atacat și din cadrele medicale de la Secția Neurologie, astfel că aici mai sunt internate doar cazurile grave. Până în primăvară când, cel mai probabil va începe vaccinarea anti-COVID în România, medicul Diaconescu recomandă să ne protejăm cât mai mult și cât mai bine de virusul periculos. Altfel, medicii vor ajunge în situația să aleagă între bolnavul care să trăiască și cel care să moară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024