Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Toate spitalele din Olt tratează Coronavirusul
06.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2110

Toate spitalele din județul Olt tratează pacienții cu Coronavirus. Decizia a fost luată de Ministerul Sănătății, după ce spitalele declarate unități suport pentru tratarea acestor cazuri s-au supraaglomerat. Astfel, în Olt și Spitalele din Balș și Corabia tratează, de câteva zile, formele ușoare de boală.


Pe lângă Spitalul municipal Caracal, declarat spital suport pentru tratarea pacienților de COVID-19 în Olt, dar și Spitalul Slatina care vine, de ceva timp, în ajutorul unității medicale de la Caracal și tratează o parte dintre pacienții confirmați, alte două unități medicale din județ s-au implicat în lupta cu noul virus. Spitalele din Balș și Corabia au început deja, de câteva zile, să trateze cazurile ușoare de Coronavirus.
Decizia ca toate spitalele să trateze cazurile de COVID-19 a fost luată la nivel național, după ce toate paturile spitalelor care tratau acești pacienți au fost ocupate. În prezent, situația este mai bună la Spitalele din Caracal și Slatina, însă reprezentanții celor două unități medicale spun că se așteaptă la un nou val de pacienți cu coronavirus.
Spitalele din Balș și Corabia vor trata doar cazurile ușoare de Coronavirus, întrucât nu dispun de Terapie Intensivă. În județul Olt, numărul celor confirmați cu COVID-19 se apropie de 900, iar cel al deceselor a ajuns la 30.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE