Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: 20 de noi cazuri și 2 decese
24.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1223

20 de noi cazuri de COVID-19 și 2 decese au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Cele două persoane ucise de noul coronavirus sunt o femeie din comuna Valea Mare și un bărbat din Slatina, ambii fiind internați la Spitalul din Caracal. Astfel, numărul confirmărilor în județul Olt ajunge la 581, iar cel al deceselor, la 20.


Grupul de Comunicare Strategică a raportat, astăzi, 20 de noi cazuri de coronavirus în județul Olt și două decese. Se înregistrează, astfel, o nouă zi cu multe infectări în județul nostru. 5 cazuri noi sunt confirmate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar unul la Spitalul Balș. Alte două cazuri au mai fost confirmate la Pirelli și Alro, iar 12 sunt cu transmitere comunitară.
Tot astăzi au fost raportate și două decese din cauza COVID-19, respectiv, o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Valea Mare și un bărbat, de 73 de ani, din Slatina. Femeia era internată din 18 iulie la Spitalul Municipal Caracal și a decedat în această dimineaţă. Ea avea mai multe boli, printre care și obezitate.
Bărbatul a fost confirmat cu COVID-19 pe 23 iulie, când a și decedat tot la Spitalul din Caracal. Și acesta prezenta mai multe afecțiuni, printre care insuficiență cardiacă și obezitate. Astfel, numărul deceselor din cauza COVID-19 în Olt ajunge la 20, iar cel al persoanelor infectate, la 581.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020