Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Noua Psihiatrie, funcțională de astăzi
19.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6563

Nouă Secție de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina este, de astăzi, funcțională. Ea a fost relocată din strada Drăgănești, pe strada Trandafirilor, în apropiere de spital, după ce imobilul a fost complet reabilitat și modernizat la standarde europene. Investiția în valoare de 7 milioane de lei a fost asigurată de Consiliul Județean Olt.


Noua clădire a Secției de Psihiatrie din Slatina, construită în locul creșei nr 1, chiar în apropiere de Spitalul Județean de Urgență, este, de astăzi, funcțională. Pacienții care până acum erau tratați în clădirea veche, de pe strada Drăgănești, vor beneficia în nou alocație de un spațiu modern, cu dotări performante, dar și o curte generoasă, special amenajată, unde bolnavii se pot se pot relaxa în aer liber.
În cădirea de pe strada Drăgănești mai funcționează secțiile pentru bolnavi cronici și Dermatologie. Potrivit managerului Cătălin Rotea, există posibilitatea ca acolo să fie tratați pacienții cu COVID.
La noua Secție de Psihiatrie vor lucra 10 medici, dintre care doi în Centrul de Sănătate Mintală. Realizarea acestui proiect reprezenta o prioritate pentru Spitalul Slatina, dar și pentru Consiliul Județean Olt, instituția care a finanțat întreaga investiție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE