Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Coronavirusul există, este lângă noi!“
13.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 692

În timp ce numărul cazurilor de coronavirus crește de la o zi la alta, medicii fac apel disperat la oameni să respecte măsurile de protecție și să se ferească de virusul periculos. Nepurtarea măștii de protecție și nepăstrarea distanței de siguranță duc la o îmbolnăvire sigură, avertizează, încă o dată, cadrele medicale din Slatina.


„Nu este o glumă! Coronavirusul există și este chiar lângă noi!“. Este mesajul ferm și disperat, în același timp, al unui medic de familie din Slatina, care încearcă să îi facă pe oameni să înțeleagă faptul că trebuie să se protejeze de acest virus periculos.
În timp ce numărul celor infectați crește de la o zi la alta, crește și adresabilitatea la cabinetele medicale. În loc ca oamenii să stea acasă, pentru că acum pericolul este mai mare ca oricând, susțin cadrele medicale, aceștia vin în număr mare la medic.
Asimptomaticii reprezintă cel mai mare pericol. Pentru că nu știu că sunt infectați, îi îmbolnăvesc foarte repede și pe alții. De aceea, medicii spun că purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței de siguranță sunt esențiale în această situație.
Medicul de familie face apel la toți cei care prezintă simptome precum: febră, pierderea gustului și mirosului sau dureri de cap, să se prezinte de urgență la spital. O persoană infectată poate îmbolnăvi rapid pe oricine intră în contact cu aceasta.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024