Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă doi angajați de la Ambulanță au COVID-19
20.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1443

Încă doi angajați de la Ambulanța Slatina au fost confirmați cu COVID-19. Este vorba despre două asistente, care au lucrat pe tură cu primul caz confirmat, respectiv o colegă care făcea naveta din județul Argeș. Până în acest moment au fost prelevate 50 de teste de la angajați ai Ambulanței Slatina: medici, asistente și ambulanțieri. Toți ceilalți angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Olt urmează să fie testați pentru coronavirus.


Două noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate, astăzi, la Serviciul de Ambulanță Slatina. În total, numărul cadrelor infectate a ajuns la 15. Autoritățile au dispus, astăzi, o serie de măsuri, atât pentru testarea tuturor angajaților de la Salvare, dar și pentru limitarea răspândirii infecției.
-testarea tuturor angajaților din cadrul S.J.A;
-izolarea la domiciliu a tuturor contacților direcți ai cazurilor confirmate;
-identificarea tuturor contacților direcți din rândul pacienților asupra cărora s-au efectuat intervenții din partea medicilor/asistenților S.J.A. confirmați pozitiv“, apare într-un comunicat de presă transmis, astăzi, de autorități.

Toți angajații confirmați pozitiv au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina sub supraveghere medicală și tratament, iar starea lor generală este bună. În zilele următoare, DSP Olt va preleva probe de
la toți angajații Serviciului Județean de Ambulanță Olt, dar și de la persoanele cu care aceștia au intrat în contact. De asemenea, s-a solicitat Ministerului Sănătății efectuarea unei verificări asupra modului de gestionare a activității Serviciului Județean de Ambulanță Olt, în contextul epidemiei generate de noul Coronavirus. În total, numărul cazurilor de coronavirus în Olt a ajuns la 67.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE