Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Donație importantă pentru Spitalul Slatina
21.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 286

O cabină pentru recoltarea probelor pentru COVID-19 a fost donată Spitalului Județean de Urgență Slatina de o româncă stabilită în Italia. Dispozitivul va funcționa în cadrul laboratorului mobil, cumpărat de Consiliul Județean, pentru efectuarea testării de coronavirus. Reprezentanții Spitalului Slatina îi sunt recunoscători femeii care s-a gândit să facă această donație unității medicale.


Gest impresionant pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. O româncă stabilită în Italia s-a gândit să ajute unitatea medicală cu o cabină pentru recoltarea probelor pentru coronavirus. Dispozitivul a ajuns deja la Spitalul Slatina și va funcționa în cadrul laboratorului mobil, achiziționat și montat recent în curtea unității medicale.
Reprezentanții Spitalului Slatina îi sunt recunoscători femeii care s-a gândit să ajute unitatea medicală cu această cabină pentru recoltarea probelor.
Spitalul Slatina are, de câteva zile, un laborator mobil de testare a COVID-19, care a fost achiziționat de Consiliul Județean Olt. Acesta va lucra aproape 200 de probe pe zi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE