Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asistentă de la Ambulanța Olt, cu COVID-19
19.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4165

O asistentă de la Ambulanța Olt a fost confirmată cu coronavirus. Ea s-a prezentat la Spitalul Mioveni, din Argeș, pe 18 mai, cu simptome specifice bolii, respectiv dureri de cap, pierderea gustului și mirosului. În urma testării, rezultatul a fost pozitiv.


În prezent, asistenta este sub supraveghere medicală la același spital, iar starea sa de sănătate este stabilă. Femeia are 45 de ani, este din județul Argeș, și face naveta cu trenul la Stația de Ambulanță din Slatina. Se pare că în acest fel ar fi contractat virusul. Toți colegii aflați pe tură cu asistenta confirmată cu COVID-19 au fost plasați imediat în izolare la domiciliu, iar întreg personalul de la Stația de Ambulanță din Slatina a fost testat astăzi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020