Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se caută doi medici pentru copii
14.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1515

Spitalul Județean de Urgență Slatina mai are nevoie de doi medici pediatri. După înființarea serviciului UPU Pediatrie, recent a fost angajat și cel de-al doilea medic. Însă, mai este nevoie de încă doi pentru ca Urgențele pentru copii să funcționeze 24 de ore din 24. În prezent, se acordă consultații de urgență doar în prima jumătate a zilei.


Spitalul Județean de Urgență Slatina a mai angajat un medic pentru UPU Pediatrie și mai are nevoie de încă doi. Patru sunt suficienți pentru ca serviciul să poată funcționa nonstop, iar camera de internări de la Pediatrie să nu mai fie supraaglomerată, așa cum este în prezent. Conducerea unității medicale speră să îi găsească repede și pe ceilalți doi specialiști.
Spitalul Slatina avea mare nevoie de acest serviciu medical, întrucât adresabilitatea la Pediatrie este foarte mare. Zilnic sunt zeci de prezentări la Biroul de internări, iar medicii se împart între copiii veniți de urgență și cei internați pe secție. De la finalul lunii decembrie, spitalul are UPU Pediatrie. În prezent, lucrează un singur medic, iar din luna martie vor fi doi. După ce vor fi angajați și ceilalți doi, serviciul va funcționa și mai eficient.
UPU Pediatrie funcționează la parterul corpului central al spitalului, în cadrul Unității de Primiri Urgențe. Aici a
fost amenajată o cameră modernă, cu aparatura și echipamentele necesare, unde pot fi recoltate analize și se pot administra perfuzii.
 

upu pediatrie angajari 2 medici
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE