Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reguli stricte de igienă în fiecare școală
11.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 413

Numărul copiilor diagnosticați cu viroză sau gripă este în creștere, iar medicii transmit o serie de sfaturi pentru prevenirea îmbolnăvirii. Și cadrele didactice se implică în lupta cu această problemă. Directorii unităților de învățământ, împreună cu dascălii, au impus o seri de măsuri importante pentru o igienă cât mai bună a elevilor.


O igienă sporită și o atenție mai mare din partea elevilor, a dascălilor și chiar a părinților. Sunt măsurile care au fost luate în fiecare grădiniță și școală, în ultima perioadă, pentru prevenirea îmbolnăvirii de gripă sau viroze. La Școala „Nicolae Iorga“ din Slatina, elevii se spală pe mâini înainte de fiecare gustare sau masă. Primesc săpun lichid încă din clasă și merg apoi la baie să își spele mâinile. Dascălii au decis acest lucru pentru a fi siguri că elevii respectă regulile minime de igienă.
Pentru o mai bună prevenire, accesul părinților în unele școli a fost restricționat. De asemenea, aceștia sunt sfătuiți să fie foarte atenți la igiena copiilor și la activitățile pe care le au după terminarea orelor de curs. Orice modificare a stării de sănătate a copilului trebuie comunicată medicului de familie.
Gripa și virozele au afectat grav și grădinițele din Slatina. Zilele trecute, a fost închisă o clasă de la Grădinița cu Program Prelungit nr 2 din Slatina, după ce au fost depistate mai multe suspiciuni de gripă la testele rapide.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020