Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o clasă închisă de gripă
10.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 410

Direcția de Sănătate Publică a dispus închiderea, pentru trei zile, a unei clase de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, după ce au fost confirmate patru focare de gripă.


Conducerea unității de învățământ a explicat că s-au luat toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului: sunt dezinfectate zilnic toate suprafețele, de la mese și scaune și până la obiectele igienico-sanitare. De asemenea, medicul și asistenta trec zilnic prin fiecare clasă și fac triajul copiilor. Părinții nu mai au voie să intre în școală. Cu toate acestea, în aceeași unitate, au fost depistate la testele rapide alte cazuri de gripă, care urmează să fie confirmate la Institutul Cantacuzino.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020