Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă de gripă la Spitalul Slatina
07.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8670

Este stare de alertă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce numărul cazurilor de viroze și gripă a crescut în ultimele zile. Aproape 50 de persoane au fost diagnosticate cu gripă, iar medicii spun că este perioada de vârf. În prezent, este restricționat accesul aparținătorilor și cel al vizitatorilor pe toate secțiile Spitalului Slatina, iar la nivel național este declarată epidemie de gripă.


La Spitalul Județean de Urgență Slatina, pacienții, dar și aparținătorii purtau măști de protecție, în această dimineață. Unii le-au primit din spital, alții le-au cumpărat de la farmacie de teama gripei, care face ravagii și în județul Olt. Pe toate secțiile unității medicale a fost restricționat accesul aparținătorilor, pentru prevenirea extinderii gripei.
Zeci de olteni, majoritatea copii, au fost diagnosticați cu gripă, iar multe alte persoane sunt suspecte de această boală. Medicii așteaptă să primească rezultatul a zeci de probe recoltate de la pacienți.
Medicii recomandă purtarea măștilor de protecție chiar și pe stradă, la cumpărături sau în locurile aglomerate. Atenție, însă, trebuie purtate corect, pentru că altfel virusul poate fi contactat și cu mască.
Medicii recomandă în continuarea vaccinarea împotriva gripei. Vaccinul este gratuit și se găsește în cabinetele medicilor de familie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020