Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă de gripă la Spitalul Slatina
07.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8909

Este stare de alertă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce numărul cazurilor de viroze și gripă a crescut în ultimele zile. Aproape 50 de persoane au fost diagnosticate cu gripă, iar medicii spun că este perioada de vârf. În prezent, este restricționat accesul aparținătorilor și cel al vizitatorilor pe toate secțiile Spitalului Slatina, iar la nivel național este declarată epidemie de gripă.


La Spitalul Județean de Urgență Slatina, pacienții, dar și aparținătorii purtau măști de protecție, în această dimineață. Unii le-au primit din spital, alții le-au cumpărat de la farmacie de teama gripei, care face ravagii și în județul Olt. Pe toate secțiile unității medicale a fost restricționat accesul aparținătorilor, pentru prevenirea extinderii gripei.
Zeci de olteni, majoritatea copii, au fost diagnosticați cu gripă, iar multe alte persoane sunt suspecte de această boală. Medicii așteaptă să primească rezultatul a zeci de probe recoltate de la pacienți.
Medicii recomandă purtarea măștilor de protecție chiar și pe stradă, la cumpărături sau în locurile aglomerate. Atenție, însă, trebuie purtate corect, pentru că altfel virusul poate fi contactat și cu mască.
Medicii recomandă în continuarea vaccinarea împotriva gripei. Vaccinul este gratuit și se găsește în cabinetele medicilor de familie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020