Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina, restricții pentru vizitatori
05.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 495

Conducerea Spitalului Slatina a decis să interzică accesul aparținătorilor pe patru dintre secțiile unității medicale. Și pe celelalte secții sunt restricții pentru vizitatori, după ce numărul cazurilor de gripă și viroze respiratorii a crescut constant în ultimele zile.


Pentru a limita creșterea numărului cazurilor de gripă și a virozelor, medicii de la Spitalul Județean Slatina au impus, începând de astăzi, noi restricții. Astfel, în secțiile considerate cu risc este total interzis accesul vizitatorilor, iar în celelalte s-au limitat numărul lor, dar și durata vizitelor.
Până acum, cu ajutorul testelor rapide, medicii slătineni au depistat 41 de cazuri de gripă. La nivelul județului, numărul cazurilor a ajuns la 53 și este în continuă creștere. Reprezentanții Spitalului Slatina spun că sunt pregătiți să facă față valului de pacienți diagnosticați cu gripă sau infecții respiratorii.
Și în școli și grădinițe gripa și virozele fac ravagii. Două clase din Slatina au fost închise, în urma confirmării unor cazuri de gripă în colectivitățile respective. De asemenea, numărul copiilor bolnavi este în continuare foarte mare, multe săli de clasă fiind pe jumătate goale în această perioadă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020