Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de olteni fără carduri de sănătate
30.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 207

Deși eliberarea cardurilor de sănătate a început din 2014, sunt încă mii de olteni care nu au intrat în posesia lor. Peste 3.000 de carduri așteaptă la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Olt să fie ridicate. Cardul de sănătate este obligatoriu atunci când o persoană merge la medic, documentul fiind practic dovada calității de asigurat.


Mii de olteni nu au card de sănătate, fiind astfel în imposibilitatea de a beneficia de servicii medicale gratuite. Aceștia, fie nu au mers la medic până, în prezent, fie au plătit serviciile medicale pe care le-au primit. Deși eliberarea cardurilor de sănătate a început în 2014, iată câte persoane din Olt nu au încă acest document important.
Iar în timp ce unii nu au card de sănătate, alții l-au și pierdut. În fiecare an, CAS Olt solicită tipărirea de noi carduri pentru persoanele neglijente, care au rămas fără documentul ce atestă calitatea de asigurat.
Valabilitatea cardului de sănătate este mai mare acum, spun reprezentanții CAS Olt.
Persoanele care sunt asigurate și nu au intrat până acum în posesia cardului de sănătate se pot prezenta la sediul CAS Olt, pentru a-l primi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE