Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Conferință medicală regională la Slatina
03.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 280

Eveniment în premieră, la Slatina. Ortopezi din cinci județe participă, în acest sfârșit de săptămână, la Conferinţa Societăţii Ortopezilor şi Traumatologilor din Oltenia, care are loc pentru prima dată la Slatina. Este cea de-a XVII-a ediție, în cadrul căreia medici și profesori universitari vor discuta despre tratamentul și diagnosticarea pacienților, precum și despre noutățile apărute în domeniul ortopediei și traumatologiei.


Conferinţa anuală regională a Societăţii Ortopezilor şi Traumatologilor din Oltenia are loc, zilele acestea, la Slatina. Evenimentul se desfășoară, timp de trei zile, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt. În aceste zile, medicii și invitații vor dezbate problemele și noutățile apărute în acest domeniu medical.
Este pentru prima dată când acest eveniment important pentru lumea medicală se desfășoară la Slatina. Medici specialiști, medici primari, profesori universitari și rezidenți discută despre diagnosticarea și tratamentul pacienților și prezintă cazurile deosebite cu care s-au confruntat.
În ultimii ani, secția de Ortopedie a Spitalului Slatina a fost dotată cu aparatură modernă, iar medici tineri au fost angajați să lucreze aici. Rapid, au apărut și rezultatele bune. Operații în premieră au fost realizate aici, medicii reușind să efectueze intervenții care până acum erau făcute doar la clinici mari din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE