Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Servicii medicale gratuite în cabinetele școlare
12.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 355

La început de an școlar, cabinetele medicale din cadrul instituțiilor de învățământ și-au reluat activitatea. În Slatina, fie că vorbim despre cele stomatologice sau de medicină generală, toate dispun de condiții bune și echipamente pe măsură. Elevii primesc îngrijirile sau tratamentul de care au nevoie în cazul unor afecțiuni ușoare, dar și informații prețioase despre igienă și sănătate.


Înainte ca elevii să se așeze din nou în bănci, în fiecare școală s-au făcut acțiuni ample de igienizare, iar personalul didactic și auxiliar a efectuat analizele medicale periodice. De toate aceste aspecte au avut grijă medicii și asistenții din cabinetele medicale școlare. Tot ei se ocupă de efectuarea triajului epidemiologic al elevilor, la intrarea în colectivitate. În Slatina, sunt cabinete medicale în fiecare grădiniță cu program prelungit și în fiecare școală.

La Colegiul „Radu Greceanu” elevii vin zilnic să ceară ajutorul cadrelor medicale, fie că acuză stări de rău sau se accidentează ușor, în pauze.

În paralel, în sălile de clasă, fiecare elev este consultat, pentru a fi depistate eventuale boli contagioase sau paraziți.
Și cabinetele stomatologice școlare din Slatina și-au reluat activitatea. Medicii vor insista și anul acesta pe prevenție, astfel încât numărul elevilor cu probleme dentare să fie din ce în ce mai mic. Încă și cei care au nevoie de tratament, vor beneficia de cele mai bune condiții.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE