Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Respect pentru medicii din Slatina!”
04.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2107

„Respect pentru medicii din Slatina, pentru cum m-au tratat. Nu am cumpărat absolut nimic. Îi sfătuiesc și pe alții să vină aici, să aleagă Spitalul Slatina“. Sunt declarațiile pacientului din județul Vâlcea, care a fost operat cu ajutorul tehnologiei 3D, pentru extirparea unei tumori și reconstrucția mandibulei. Bărbatul a revenit, astăzi, la Spitalul Slatina pentru control și a vorbit despre serviciile medicale primite aici.


Costea Ilie este pacientul de 40 de ani, din județul Vâlcea, care a fost operat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a i se extirpa o tumoră de mandibulă. Medicii au fost nevoiți să îi reconstruiască mandibula și au reușit lucrul acesta cu ajutorul tehnologiei 3D. A fost o intervenție în premieră la Spitalul Slatina, iar succesul a fost garantat. Acum pacientul este bine, iar astăzi a revenit pentru control.
Deși a fost sfătuit să meargă la un spital mai mare, și nu la Slatina, bărbatul a venit totuși aici. A găsit o echipă de medici tineri, care i-au dat încredere și i-au explicat, pas cu pas, ce vor face, pentru a-l ajuta să scape de problema medicală pe care o avea.
După mai bine de o lună de la operație, pacientul s-a refăcut. Mai are doar o cicatrice, care nu îl deranjează cu nimic. Acum se simte bine și duce din nou o viață normală.
Conducerea Spitalului Slatina spune că are încredere în medicii de aici, care se pregătesc să efectueze și alte intervenții complexe, pe mai multe secții ale spitalului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE