Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Respect pentru medicii din Slatina!”
05.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1829

„Respect pentru medicii din Slatina, pentru cum m-au tratat. Nu am cumpărat absolut nimic. Îi sfătuiesc și pe alții să vină aici, să aleagă Spitalul Slatina“. Sunt declarațiile pacientului din județul Vâlcea, care a fost operat cu ajutorul tehnologiei 3D, pentru extirparea unei tumori și reconstrucția mandibulei. Bărbatul a revenit, astăzi, la Spitalul Slatina pentru control și a vorbit despre serviciile medicale primite aici.


Costea Ilie este pacientul de 40 de ani, din județul Vâlcea, care a fost operat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru a i se extirpa o tumoră de mandibulă. Medicii au fost nevoiți să îi reconstruiască mandibula și au reușit lucrul acesta cu ajutorul tehnologiei 3D. A fost o intervenție în premieră la Spitalul Slatina, iar succesul a fost garantat. Acum pacientul este bine, iar astăzi a revenit pentru control.
Deși a fost sfătuit să meargă la un spital mai mare, și nu la Slatina, bărbatul a venit totuși aici. A găsit o echipă de medici tineri, care i-au dat încredere și i-au explicat, pas cu pas, ce vor face, pentru a-l ajuta să scape de problema medicală pe care o avea.
După mai bine de o lună de la operație, pacientul s-a refăcut. Mai are doar o cicatrice, care nu îl deranjează cu nimic. Acum se simte bine și duce din nou o viață normală.
Conducerea Spitalului Slatina spune că are încredere în medicii de aici, care se pregătesc să efectueze și alte intervenții complexe, pe mai multe secții ale spitalului.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE