Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asaltați de pacienți tăiați cu flexul
20.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 356

Val de accidente casnice, în această perioadă. Medicii de la Secția de Chirurgie Plastică a Spitalului din Slatina sunt asaltați de pacienți cu traumatisme ale membrelor, după ce se rănesc în timp ce desfășoară diferite activități acasă. În aproape 90% dintre cazuri este vorba despre persoane tăiate cu flexul, spun îngrijorați medicii.


Este sezonul accidentelor casnice. Medicii de la Secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean de Urgență Slatina spun că se confruntă cu un număr mare de pacienți care se rănesc în timp ce desfășoară diferite reparații sau costrucții în gosopodărie. Dacă până acum, arsurile erau pe primul loc, de data aceasta, traumatismele de membre sunt cele mai multe. Majoritatea folosesc diferite unelte care pot devein periculoase, dacă nu sunt manevrate cu atenție.
Printre cei care s-au accidentat în timp ce au desfășurat activități casnice s-a aflat și un medic, care s-a tăiat cu flexul. Chirurgii slătineni spun că aceste traumatisme sunt foarte periculoase, iar în multe cazuri, recuperarea nu se mai poate face în totalitate.
Așadar, mare atenție la activitățile casnice. Toate trebuie desfășurate în deplină siguranță sau cu ajutorul unor persoane specializate, pentru că altfel urmările pot fi grave.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE