Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O lucrare de excepție la „Zilele Medicale Slătinene“
12.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 353

Tratamentul și intervențiile chirurgicale pentru extirparea tumorilor la nivelul feței. Este o lucrare ștințifică de excepție, realizată de medicul George Craioveanu, șeful șecției ORL, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, care va deschide ediția din acest an la „Zilele Medicale Slătinene“. În cadrul prezentării, medicul va vorbi despre pacienții tratați de această afecțiune, și evoluția ei, dar și despre tehnici noi de tratament.


Mâine începe cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“, un eveniment important pentru lumea medicală din județul Olt, organizat de Spitalul Județean de Urgență Slatina și Consiliul Județean Olt. Manifestarea va fi deschisă de șeful Secției ORL de la Spitalul din Slatina, medicul George Craioveanu, care va prezenta o lucrare ștințifică privind tratamentul tumorilor la nivelul feței.
Numărul mare de pacienți cu astfel de tumori l-a făcut pe medicul Craioveanu să aleagă această temă medicală, pentru a prezenta cazurile înregistrate la Spitalul din Slatina. Au fost tratați aici numeroși pacienți, atât cu tumori benigne, dar și maligne, oameni care acum duc o viață normală, după ce medicii au făcut adevărate minuni pentru ei. Astfel de intervenții chirurgicale, care durează în jur de două ore, presupun o muncă și o atenție uriașe, spune medicul Craioveanu
În timp ce numărul pacienților cu tumori este în creștere, medicina caută în permanență soluții noi pentru tratarea bolnavilor. La „Zilele Medicale Slătinene“ sunt prezentate nu doar cazuri de oameni tratați și salvați de la moarte, dar și tehnici noi de tratament și ultimele noutăți în domeniul chirurgiei.
Medici renumiți de la Spitalul din Slatina și din centre universitare din țară vor prezenta lucrări valoroase la „Zilele Medicale Slătinene“, care vor avea loc mâine și vineri, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, cu începere de la ora 12.00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019