Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă de scarlatină la Slatina
04.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 423

Este alertă de scarlatină la o grădiniță din Slatina, după ce un copil este suspect că ar avea boala. Micuțul a fost retras din colectivitate. Conducerea unității a luat măsurile necesare pentru curățarea și dezinfecția clasei, iar toții copiii care au intrat în contact cu acesta sunt monitorizați. Direcția de Sănătătate Publică Olt așteaptă rezultatul probelor trimise la laborator, pentru a vedea dacă boala se confirmă și dacă s-a extins și la ceilalți preșcolari.


Un copil de la Grădinița cu Program Prelungit nr 2 din Slatina este suspect de scarlatină. Autoritățile sanitare și conducerea grădiniței sunt în alertă, de teama răspândirii bacteriei. Minorul a fost retras din colectivitate, ieri, în urma apariției suspiciunii. Toți ceilalți colegi care au intrat în contact cu el sunt monitorizați de cadrele medicale.
Medicii pediatri spun că această boală contagioasă, netratată, poate avea urmări grave. Pe toată durata tratamentului, copilul trebuie izolat la domiciliu.
De la începutul anului, în județul Olt au fost înregistrate mai multe suspiciuni de scarlatină, trei dintre cazuri fiind confirmate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE