Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alertă de scarlatină la Slatina
04.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 435

Este alertă de scarlatină la o grădiniță din Slatina, după ce un copil este suspect că ar avea boala. Micuțul a fost retras din colectivitate. Conducerea unității a luat măsurile necesare pentru curățarea și dezinfecția clasei, iar toții copiii care au intrat în contact cu acesta sunt monitorizați. Direcția de Sănătătate Publică Olt așteaptă rezultatul probelor trimise la laborator, pentru a vedea dacă boala se confirmă și dacă s-a extins și la ceilalți preșcolari.


Un copil de la Grădinița cu Program Prelungit nr 2 din Slatina este suspect de scarlatină. Autoritățile sanitare și conducerea grădiniței sunt în alertă, de teama răspândirii bacteriei. Minorul a fost retras din colectivitate, ieri, în urma apariției suspiciunii. Toți ceilalți colegi care au intrat în contact cu el sunt monitorizați de cadrele medicale.
Medicii pediatri spun că această boală contagioasă, netratată, poate avea urmări grave. Pe toată durata tratamentului, copilul trebuie izolat la domiciliu.
De la începutul anului, în județul Olt au fost înregistrate mai multe suspiciuni de scarlatină, trei dintre cazuri fiind confirmate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019