Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noutăți la Zilele Medicale Slătinene
28.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 243

Se apropie „Zilele Medicale Slătinene“, un eveniment important pentru viața medicală din județ, organizat de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Va fi cea de-a treia ediție, la care sunt invitați medici renumiți din țară, care vor prezenta lucrări valoaroase din diferite specializări medicale. Printre ei și directorul medical al Spitalului din Slatina, medicul Andrei Ștefănescu. El va vorbi despre replantările la copii, în urma unor traumatisme grave.


Spitalul Județean de Urgență Slatina, Consiliul Județean Olt și Colegiul Medicilor, organizează, în perioada 13-14 iunie, cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“. Un eveniment marcant pentru viața medicală, la care vor participa medici renumiți de la clinici din țară. Ei vor prezenta lucrări medicale de excepție, din care medicii slătineni pot învăța tehnici noi de tratament pentru bolnavi.
Astfel, în zilele de 13 și 14 iunie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, medicii invitați vor prezenta lucrările pe care le pregătesc pentru acest eveniment.
Ca și la edițiile anterioare, și anul acesta, la Zilele Medicale Slătinene va participa medicul Andrei Ștefănescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina.
La ediția din 2018, au fost premiați medicii și asistentele care au împlinit 40 de ani de activitate în Spitalul Județean de Urgență Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE