Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O reorganizare salvatoare
24.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 114

O reorganizare a sistemului privind repartizarea bugetului pentru investigații de imagistică și radiologie. Aceasta ar putea fi soluția salvatoare pentru cei care așteaptă chiar și jumătate de an să beneficieze de aceste servicii gratuite. Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt vor să aloce mai mulți bani pentru RMN și CT și mai puțini pentru analizele medicale. În acest fel, lista de așteptare ar fi mult scurtată.


Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt au nevoie, pentru anul acesta, de un buget mai mare cu 20% pentru acordarea serviciilor medicale gratuite. Dacă pentru analizele de laborator,banii ajung până aproape la jumătatea lunii, pentru investigațiile RMN și CT, fondurile se epuizează rapid, iar listele de așteptare au ajuns chiar și la o jumătate de an. Pentru a rezolva această problemă, reprezentanții CAS Olt au gândit o nouă strategie.
Cea mai mare sumă pentru RMN și CT este alocată Spitalului Județean de Urgență Slatina. Chiar și așa, ar fi nevoie de o creștere cu 20% a bugetului destinat acestor servicii, pentru acoperirea listei de așteptare.
Încheierea contractului pentru bugetul pe anul acesta privind acordarea de servicii medicale este programată pentru luna august. Întârzierea a fost cauzată de aprobarea tardivă a bugetului la nivel national.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019