Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe modernizarea Spitalului Slatina
21.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 212

Aparatură medicală performantă, dar și reabilitarea mai multor secții de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acestea sunt prioritățile pe care și le-a stabilit conducerea celei mai mari unități medicale din județ. Consiliul Județean Olt a alocat anul acesta 2,7 de milioane de lei, pentru continuarea investițiilor la Spitalul din Slatina.


Spitalul Județean de Urgență Slatina se pregătește să demareze licitația privind achiziția de aparatură medicală, pentru mai multe secții. Anul acesta vor fi cumpărate echipamente inclusiv pentru Secția de Pneumoftiziologie de la Scornicești. Dotările erau necesare, pentru înlocuirea aparatelor uzate, iar bugetul este unul generos.
Continuă și lucrările de reabilitare la Spitalul din Slatina. Din această vară, mai multe secții medicale, printre care și cea de la Scornicești, vor intra în reparații capitale. Sunt lucrări majore, de care spitalul avea mare nevoie, spune managerul Cătălin Rotea. Printre acestea se află și construirea unei pasarele pentru pacienți și personalul medical.
Valoarea acestor investiții se ridică la 20 de milioane de lei. Banii vor fi alocați etapizat, în următorii trei ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019