Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări masive la Spitalul Slatina
20.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 901

Medici, asistente, infirmiere și brancardieri, sunt posturile scoase la concurs, în această perioadă, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Unitatea medicală mai are nevoie de personal, 50 de locuri fiind libere în acest moment. Înscrierile au început deja, iar concursurile sunt în desfășurare. Conducerea spitalului speră ca posturile să fie ocupate, pentru a rezolva problema lipsei de personal.


Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducerea unității medicale caută atât medici și asistente, cât și infirmieri, brancardieri și registratori. 50 de locuri sunt disponibile în total, iar concursurile sunt în desfășurare.
Decifictul cel mai mare este în rândul asistenților medicali. Este nevoie de personal pe mai multe secții ale spitalului.
Unitatea medicală mai are nevoie de brancardieri și de registratori. După ocuparea acestor posturi, problema deficitului de personal la Spitalul Slatina se rezolva în mare parte, spune managerul Cătălin Rotea.
Anul trecut, Spitalul Slatina a angajat alte 42 de persoane, după ce mai multe cadre medicale s-au pensionat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019