Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patru proiecte noi pentru Spitalul Slatina
14.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 858

Secții reabilitate, o pasarelă pentru pacienți și cadrele medicale, aparatură de ultimă generație și reparații pe mai multe secții. Sunt priortitățile pentru Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru anul acesta. 20 de milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt, pentru modernizarea celei mai mari unități medicale din județ.


A fost aprobat bugetul pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Suma este mai mult decât generoasă, spune managerul Cătălin Rotea, care are în plan o serie de proiecte pentru continuarea modernizării și extinderii unității medicale.
Două proiecte deja începute de spital vor fi finalizate din bugetul primit. Unul dintre ele presupune lucrări ample pe mai multe secții din Clădirea Medicală, ce vor fi făcute anul acesta.
Alte patru lucrări, printre care construcția unei pasarele pentru pacienți și cadrele medicale, se află pe lista de investiții. Proiectul pentru pasarelă ar putea fi finalizat chiar anul acesta, dacă vremea va permite efectuarea lucrărilor, spune conducerea spitalului.
Două milioane și jumătate de lei vor fi alocate pentru norma de hrană, pentru angajații spitalului, iar 1,3 milioane vor fi cheletuiți pentru reparații pe Secțiile ATI, Boli Infecțioase și în Blocul Operator. De asemenea, din banii de la Consiliul Județean vor fi achiziționate și echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE