Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Patru proiecte noi pentru Spitalul Slatina
15.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 648

Secții reabilitate, o pasarelă pentru pacienți și cadrele medicale, aparatură de ultimă generație și reparații pe mai multe secții. Sunt priortitățile pentru Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru anul acesta. 20 de milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt, pentru modernizarea celei mai mari unități medicale din județ.


A fost aprobat bugetul pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Suma este mai mult decât generoasă, spune managerul Cătălin Rotea, care are în plan o serie de proiecte pentru continuarea modernizării și extinderii unității medicale.
Două proiecte deja începute de spital vor fi finalizate din bugetul primit. Unul dintre ele presupune lucrări ample pe mai multe secții din Clădirea Medicală, ce vor fi făcute anul acesta.
Alte patru lucrări, printre care construcția unei pasarele pentru pacienți și cadrele medicale, se află pe lista de investiții. Proiectul pentru pasarelă ar putea fi finalizat chiar anul acesta, dacă vremea va permite efectuarea lucrărilor, spune conducerea spitalului.
Două milioane și jumătate de lei vor fi alocate pentru norma de hrană, pentru angajații spitalului, iar 1,3 milioane vor fi cheletuiți pentru reparații pe Secțiile ATI, Boli Infecțioase și în Blocul Operator. De asemenea, din banii de la Consiliul Județean vor fi achiziționate și echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019