Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copil din Slatina, mort din cauza gripei
21.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 905

O fetiță de un an și jumătate din Slatina a murit, ieri, la un spital din Craiova, din cauza gripei. Micuța fusese internată pe 13 martie și avea mai multe probleme medicale, printre care și diabet. Este al optulea deces din cauza gripei, înregistrat în județul Olt.


Gripa a mai răpus o viață. O fetiță de un an și jumătate, din municipiul Slatina a decedat, ieri, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, la o săptămână de la internare. Copila a ajuns la spital cu febră care a debutat brusc, tuse, în stare foarte gravă.
Fetița a fost investigată pentru depistarea virusurilor gripale, testele fiind lucrate la Institutul Cantacuzino Bucuresti, unde a fost confirmată infectia cu virus gripal tip AH1. Copilul nu era imunizat împotriva gripei.
De la începutul sezonului rece, peste 170 de olteni au fost diagnosticați cu gripă, iar opt au decedat. În ultima săptămână, peste 1.400 de persoane au fost diagnosticate cu infecții respiratorii și pneumonii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019