Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă nouă cazuri de gripă în Olt
19.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 206

Nouă noi cazuri de gripă au apărut în județul Olt, în ultima săptămână. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns 154, iar cel al deceselor la șapte. Între timp, medicii au epuizat și ultima tranșă de vaccin antigripal și nu se știe dacă vor mai primi alte doze.


Direcția de Sănătate Publică Olt a raportat, astăzi, noi cazuri de gripă. Deși numărul pacienților cu infecții respiratorii și pneumonii este în scădere, gripa afectează tot mai multe persoane. Încă nouă cazuri au fost confirmate, ieri, în județul Olt.
Până în prezent, șapte oameni au murit din cauza virusului gripal, iar medicii spun că suspiciuni există în continuare și la alți pacienți. Vaccinul antigripal a fost epuizat din nou. La ultima tranșă, Oltul a primit doar 1.400 de doze.
Majoritatea pacienților cu gripă au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Secția Boli Infecțioase este aglomerată încontinuu, iar restricțiile se mențin în unitatea medicală, pentru prevenirea răspândirii virusului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019