Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vremea schimbătoare, pericol pentru copii
15.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 143

Se anunță temperaturi ridicate în weekend, iar medicii avertizează părinții să fie atenți atunci când îi scot pe copii la plimbare. Schimbările bruște de temperatură le afectează sistemul imunitar. Consumul de legume și fructe proaspete, dar și o vestimentație potrivită temperaturilor de afară, îi pot ajuta pe cei mici să treacă mai ușor peste vremea capricioasă.


Când prea cald, când prea frig, când e soare, când ninge. Pe o astfel de vreme, copiii riscă să răcească. Medicii spun că în această perioadă se înregistrează cele mai multe viroze.
Alimentația sănătoasă este prioritară pentru protejarea organismului, spun medicii. Nu trebuie neglijată nici ținuta vestimentară. Copilul nu trebuie îmbrăcat nici prea gros, dar nici prea subțire, dintr-o dată.
Medicii nu sunt nici împotriva suplimentelor alimentare de la farmacie, care pot ajuta organismul în această perioadă cu vreme schimbătoare. Dar spun că cel mai bine este ca acestea să fie înlocuite cu o alimentație sănătoasă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019