Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani mai mulți pentru Sănătate
15.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 100

Bugetul alocat pentru lunile ianuarie și februarie pentru serviciile medicale, în județul Olt, este mai mare cu 10% față de aceeași perioadă a anului trecut. Peste 60 de milioane de lei este suma pe care a primit-o Casa de Asigurări de Sănătate, iar cei mai mulți bani merg la spitalele din județ.


În primele luni ale anului, bugetul Casei de Asigurări de Sănătate Olt pentru plata serviciilor medicale este alocat în baza actelor adiționale, adăugate la contractul de anul trecut, până la semnarea unui nou contract. Banii pentru primele două luni sunt mai mulți cu 10%, față de anul trecut.
Și farmaciile, dar și alte servicii medicale au primit bani suficienți, pentru luna februarie. În prezent se așteaptă bugetul și pentru martie, urmând ca din aprilie să fie semnat un contract pentru tot anul 2019.
Reprezentanții CAS se așteaptă să primească bani suficienți la încheierea noului contract astfel încât să nu mai existe liste de așteptare, pentru domeniile problematice în ultimii ani. Este vorba despre dispozitivele medicale, îngrijirile la domiciliu și serviciile paraclinice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019