Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A venit vaccinul antigripal
08.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 176

A venit vaccinul antigripal în județul Olt. Direcția de Sănătate Publică a primit, astăzi, 1.400 de doze de vaccin, din cele peste 5.000 solicitate. De luni va începe distribuirea, iar peste 80 de medici de familie vor primi necesarul pentru imunizarea, cu prioritate, a persoanelor considerate cu risc de îmbolnăvire. Numărul cazurilor de gripă în județul Olt a crescut 127.


Peste 5.000 de doze de vaccin antigripal a solicitat Direcția de Sănătate Publică Olt, Ministerului Sănătății, pentru vaccinarea populației cu risc de îmbolnăvire. Doar o parte din necesar a ajuns, astăzi, în Olt, iar pentru restul medicii mai așteaptă.
Vaccinul va fi distribuit medicilor de familie începând de săptămâna viitoare, când sunt așteptați la sediul DSP din Slatina, pentru a-l ridica.
Între timp, numărul cazurilor de gripă confirmate crește în județul Olt, de la o zi la alta. Dacă miercuri erau înregistrate 110 cazuri, astăzi, numărul lor a ajuns la 127. Alte zeci de suspiciuni sunt în lucru sau urmează să fie trimise la Institutul Cantacuzino din București, pentru confirmarea sau infirmarea virusului.
Până în prezent, în Olt au fost înregistrate patru decese din cauza gripei. Niciunul dintre pacienți nu era vaccinat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019