Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Al patrulea deces de gripă în Olt
06.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 617

Gripa mai face o victimă în județul Olt. O femeie de 57 de ani, din orașul Balș, a decedat zilele acestea la Spitalul Slatina. Ea a ajuns la Urgențe în comă și, cu toate eforturile medicilor de a o salva, acest lucru nu a mai fost posibil. Este a patrulea deces de gripă în județul Olt. Numărul cazurilor confirmate a crescut la 110, iar alte 22 de persoane sunt suspecte că ar avea virusul.


Direcția de Sănătate Publică Olt a raportat, astăzi, încă un deces din cauza gripei. Este vorba despre o femeie, tot din orașul Balș, localitate din care până în prezent au decedat două persoane de gripă. Ea s-a prezentat la Spitalul din Slatina la începutul lunii februarie, în stare foarte gravă, iar la doar câteva ore a decedat. Medicii spun că femeia suferea și de ciroză, iar gripa i-a înrăutățit și mai mult starea de sănătate.
Până în prezent, peste 100 de persoane au fost diagnosticate cu gripă, în județul Olt. La Spitalul din Slatina se mențin în continuare restricțiile pe toate secțiile medicale.
Medicii spun că niciunul dintre pacienții cu gripă nu a fost vaccinat în sezonul 2018-2019. Vaccinul antigripal lipsește în județul Olt încă de la finalul anului trecut.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019