Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gripa a ucis o femeie din Balș
05.02.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 782

Crește constant numărul cazurilor de gripă, dar și cel al deceselor. O femeie din Balș, cu mai multe probleme de sănătate, a fost răpusă de virusul gripal, numărul deceselor ajungând la trei în județul Olt. Alți cinci pacienți aflați în stare gravă la Spitalul Slatina sunt pe lista suspecților.


Gripa, instalată peste afecțiunile cardiace și diabet a ucis o femeie în vârstă de 65 de ani, din Balș. Medicii au sperat până în ultima clipă că o pot salva, însă organismul său nu a făcut față luptei cu virusul agresiv.

Este al treilea deces înregistrat în rândul pacienților bolnavi de gripă din județul Olt. Iar numărul cazurilor de gripă este în continuă creștere, anunță reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.
În secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Slatina mai sunt încă cinci pacienți în stare gravă, de la care s-au prelevat probe pentru teste de gripă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019