Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gripa face încă o victimă în Olt
04.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 686

Crește numărul persoanelor afectate de gripă în județul Olt. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au înregistrat un al doilea deces, al unui pacient purtător al virusului gripal. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, din localitatea Vișina, care a murit sâmbătă noaptea, la Secția de Terapie Intensivă. Între timp a crescut și numărul celor diagnosticați cu gripă, dar și al suspecților.


Încă un deces din cauza gripei în județul Olt. O femeie internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina a decedat, zilele trecute. Este al doilea deces înregistrat anul acesta.
De asemenea, mai multe persoane sunt suspecte că ar avea gripă, iar medicii așteaptă rezultatul testelor trimise la București.
Între timp a crescut și numărul pacienților cu gripă. De la 82, câți erau înregistrați săptămâna trecută, în prezent sunt 87.
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au solicitat noi doze de vaccin antigripal, pe care așteaptă să îl primească în perioada imediat următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019