Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Speriați de gripă, s-au vaccinat
16.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 218

Zeci de persoane au solicitat vaccinul antigripal la medic, în ultimele două zile, de frica gripei. În județul Olt, stocul de vaccin, și așa insuficient, a fost deja epuizat, iar reprezentanții Direcției de Sănătate Publică spun că nu au informații că vor mai primi o nouă tranșă. În timp ce unii slătineni s-au vaccinat ca să prevină îmbolnăvirea, alții încearcă să se protejeze cu ceai și vitamine.


Este panică în județul Olt, din cauza gripei. După ce numărul deceselor, la nivel național, cauzate de virusul gripal, a ajuns la 10, mulți oameni s-au speriat și solicită vaccinul antigripal. Numai în ultimele două zile, la un singur cabinet medical s-au vaccinat zeci de persoane.
Problema este că stocul a fost epuizat chiar de anul trecut, în unele cabinete ale medicilor de familie. Altele mai au câteva doze, iar medicii spun că nu știu dacă vor mai primi o nouă tranșă.
Deși îngrijorați de creșterea alarmantă a numărului de pacienți cu gripă, sunt mulți slătineni care spun că nu s-au vaccinat și nici nu au de gând să o facă. Alții încearcă să prevină îmbolnăvirea cu ceaiuri sau vitamine.
Alții au făcut vaccinul și spun că s-a dovedit eficient.
Reprezentanții DSP Olt susțin că au solicitat în nenumărate rânduri o nouă tranșă de vaccin, la Ministerul Sănătății, însă până în prezent nu au primit nici un răspuns. Vaccinul antigripal poate fi achiziționat din farmacii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE