Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina angajează medici
15.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 722

Spitalul Județean de Urgență Slatina angajează cinci medici. Cea mai mare unitate medicală din județ are nevoie de specialiști pentru Unitatea de Primiri Urgențe, Radiologie, Boli Infecțioase, Chirurgie Pediatrică și, pentru prima data în istoria spitalului, a fost scos la concurs un post pentru Ortopedie Infantilă. Înscrierile au început deja, iar luna viitoare va avea loc concursul.


Spitalul Județean de Urgență Slatina caută medici specialiști pentru o parte dintre secțiile medicale. Înscrierile au demarat deja, iar pentru fiecare specialitate cel puțin un candidat și-a depus dosarul. Conducerea spitalului speră ca toate posturile scoase la concurs să fie ocupate de luna viitoare.
Printre secțiile cu deficit de medici se află și Unitatea de Primiri Urgențe. Aici adresabilitatea este foarte mare, programul este epuizant, acesta fiind și motivul pentru care se găsesc greu medici care să lucreze aici.
Ca o noutate în cadrul Spitalului Slatina, pentru prima dată se caută un medic ortoped pediatru.
Dacă cele cinci posturi de medic vor fi ocupate, problema deficitului de personal va fi rezolvată, spune managerul Cătălin Rotea. În cazul asistentelor medicale, lipsa de personal nu mai este o problemă, la finalul anului trecut fiind angajate 16 asistente. În schimb mai este nevoie de infirmiere, iar în perioada următoare șase posturi vor fi scoase la concurs.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE