Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de copii internați cu pneumonie
09.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 373

Este val de infecții respiratorii și pneumonii la copii, în județul Olt, în această perioadă. Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina este plină de bebeluși și copii cu viroze, unii dintre ei cu forme grave de răceală. Printre pacienți se află și nou-născuți de doar câteva săptămâni.


Secția Pediatrie a Spitalului Județean este luată cu asalt de copii cu viroze și pneumonii. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Olt, numărul cazurilor de îmbolnăvire este în creștere și la adulți. Numai în prima săptămână a acestui an, peste 1.300 de persoane au ajuns la medic.
Printre pacienții cu viroză se află și foarte mulți copii. Șefa Secției de Pediatrie de la Spitalul din Slatina spune că într-o singură gradă, la Urgențe ajung între 60 și 70 de copii.
Andrei are trei ani și a mers astăzi la spital cu bunica lui, pentru că îl durea gâtul.
Doi bebeluși de doar câteva săptămâni au ajuns la spital cu răceală severă.
Medicii spun că în această perioadă, numărul cazurilor de infecții respiratorii este în creștere.
Medicii pediatri și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt recomandă vaccinarea împotriva gripei, pentru că este cea mai sigură metodă de prevenire a îmbolnăvirii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019