Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: cumpătare, pentru Revelion liniștit!
28.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 133

Consumați din toate bunătățile pregătite pentru masa de Sărbători, dar cu moderație. Excesul de alimente, dulciuri și alcool ne trimit direct la spital. Este sfatul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Olt, care în perioada Crăciunului au fost asaltați de solicitări.


Câte puțin din toate, fructe și legume din belșug! Dacă ținem cont de acest sfat, vom avea sărbători fericite și nu vom ajunge la Urgențe în noaptea de Revelion sau în prima zi din Noul An. De Crăciun, peste 1.000 de persoane au chemat Salvarea, după ce au făcut excese alimentare, au întrerupt tratamentul și regimul alimentar sau au băut prea mult. Mulți dintre pacienți au rămas internați în spital. Medicii spun că se așteaptă la un număr mare de solicitări și în perioada următoare. Directorul medical al Serviciului de Ambulanță Olt, medicul Radu Nucă, oferă câteva sfaturi pentru prevenirea incidentelor neplăcute.
Cu moderație trebuie consumat și alcoolul. În acest fel vor fi evitate problemele medicale ori scandalurile care au loc din această cauză. Echipajele Serviciului de Ambulanță Olt au fost suplimentate în această perioadă, iar medicii fac apel la cumpătare, pentru Sărbători liniștite, în familie, nu pe patul de spital.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE