Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: brățări electronice pentru pacienți
19.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 627

Sistem electronic revoluționar pentru identificarea pacienților la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Începând de la 1 ianuarie, aceștia vor primi brățări cu coduri de bare, la internare. Astfel, aparținătorii vor ști în orice moment unde se află bolnavii, dacă sunt în salon sau la investigații. Totodată se va reduce timpul de lucru pentru personalul medical, iar activitatea de pe secții va fi mai eficientă.


Sistem nou de identificare a pacienților la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De anul viitor, fiecare bolnav va purta la mână o brățară cu cod de bare, cu ajutorul căreia va fi identificat mai ușor. Astfel, în momentul scanării brățării se va descărca automat foaia de observație a pacientului.
Noul sistem de identificare a pacienților va funcționa pe toate secțiile și este benefic din mai multe puncte de vedere, spune conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Spitalul din Slatina se află printre puținele unități medicale din țară care va avea o astfel de evidență pentru pacienți. Investiția este posibilă cu ajutorul Consiliului Județean Olt.
Anului viitor, sistemul va fi extins și la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019