Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Farmacia și Laboratorul Spitalului Slatina, modernizate
13.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 226

Farmacia Spitalui Județean de Urgență Slatina, dar și holul Maternității din unitatea medicală au fost modernizate. În timp ce farmacia a primit mobilier nou, holul din Blocul Materno Infantil are o nouă față. Investițiile au fost făcute de spital, cu fonduri proprii.


Continuă lucrările de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pe lângă reabilitarea secțiilor, conducerea spitalului nu a neglijat nici farmacia unității, Laboratorul de Analize Medicale, dar și parterul din clădirea Maternității. Acestea nu au mai beneficiat de reabilitare de foarte multi ani, spune managerul spitalului.
Chiar dacă la Farmacia Spitalului Slatina au mai fost făcute unele reparații, mobilierul era învechit și neschimbat de foarte mult timp. Acum, totul este nou.
Următoarea clădire care va intra în reparații este Corpul Central al spitalului. Cel mai probbail, lucrările vor demara la începutul anului următor.
Toate cele cinci etaje din Corpul Central al Spitalului Slatina vor fi reabilitate și dotate cu aparatură modernă. Excepție vor face Secția de Radiologie, care a fost deja modernizată, cea de Terapie Intensivă și sălile din blocul operator.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019