Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aparat de ultimă generație la Chirurgie Plastică
13.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 293

Donație importantă pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Un aparat modern în valoare de 15.000 de euro va ajunge la Secția de Chirurgie Plastică, cu ajutorul familiei unui pacient. Noul aparat îl va înlocui pe cel vechi care nu era la fel de performant.


O donație importantă va fi făcută pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Secția de Chirurgie Plastică va primi un aparat modern, care va fi donat de o importantă fabrică din Slatina. Acesta vine în completarea aparaturii de ultimă generație pe care medicii chirurgi au primit-o în ultimul timp.
Inițiativa vine de la familia unui pacient operat de chirurgul Florin Popa, în urma unui accident de circulație, în semn de recunoștință.
Noul aparat va ajunge în curând la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar medicii abia așteaptă să îl poată folosi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019