Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aparat de ultimă generație la Chirurgie Plastică
13.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 273

Donație importantă pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Un aparat modern în valoare de 15.000 de euro va ajunge la Secția de Chirurgie Plastică, cu ajutorul familiei unui pacient. Noul aparat îl va înlocui pe cel vechi care nu era la fel de performant.


O donație importantă va fi făcută pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Secția de Chirurgie Plastică va primi un aparat modern, care va fi donat de o importantă fabrică din Slatina. Acesta vine în completarea aparaturii de ultimă generație pe care medicii chirurgi au primit-o în ultimul timp.
Inițiativa vine de la familia unui pacient operat de chirurgul Florin Popa, în urma unui accident de circulație, în semn de recunoștință.
Noul aparat va ajunge în curând la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar medicii abia așteaptă să îl poată folosi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019