Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări de extindere la noua Psihiatrie
12.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 152

Sunt lucrări ample la noua Secție de Psihiatrie care va fi construită la Slatina. Imobilul în care a funcționat Creșa nr. 1 va fi extins, conform proiectului, care are termen de finalizare un an. Întreaga investiție se ridică la șapte milioane de lei, sumă fiind alocată în totalitate de Consiliul Județean Olt.


Lucrările la noua Secție de Psihiatrie au demarat în această toamnă și sunt în plină desfășurare. Imobilul pe strada Trandafirilor, în care a funcționat o perioadă Creșa nr.1, va fi mai întâi extins. Clădirea va fi apoi modernizată și dotată cu aparatură de ultimă generație. Astfel, Secția de Psihiatrie care funcționează de mult timp pe strada Drăgănești, va veni mai aproape de Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Muncitorii au la dispoziție un an să finalizeze lucrarea. După modernizarea imobilului, acesta va fi dotat cu aparatură și echipamente de ultimă generație.
După mutarea Secției de Psihiatrie în noua clădire, în imobilul de pe strada Drăgănești vor mai funcționa pentru o perioadă secțiile cronice și cea de Deramtologie. Apoi, clădirea va rămâne la dispoziția autorităților locale.
Clădirea aflată în reabilitare va dispune de toate condițiile pentru buna desfășurare a activităților medicale pentru Serviciul de Psihiatrie. Acesta va fi transformat într-un Centru de Sănătate Mintală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019