Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: aparat pentru detectarea venelor la copii
11.12.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 419

Investiții majore în aparatură medicală la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pe final de an, conducerea unității medicale a achiziționat o serie de echipamente importante, în valoare de 100.000 de euro, pentru mai multe secții. Și Consiliul Județean a alocat 1,5 milioane de lei pentru un aparat modern de radiologie.


Pediatrie, Ginecologie și întreg Corpul Medical sunt secțiile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru care au fost achiziționate ultimele echipamente, la final de an. O parte din bani provin din fonduri europene, iar restul bugetului este asigurat de Consiliul Județean Olt. Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, spune că acestea sunt ultimele aparate din lista de investiții pentru anul 2018.

Ecografele din Secția Obstetrică-Ginecologie erau învechite și nu mai aveau aceeași eficiență, spun cadrele medicale. Aparatele pentru găsirea venelor la copii reprezintă, în schimb, o noutate pentru Spitalul din Slatina. Totodată, unitatea a achiziționat și un aparat de radiologie fix, care va funcționa în Clădirea Medicală și va deservi toate secțiile de aici. Întreaga investiție se ridică la peste 400.000 de mii de euro.

Managerul Cătălin Rotea spune că investițiile în aparatură medicală vor continua și anul următor la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De asemenea, mai multe secții vor fi reabilitate și modernizate.  

spital slatina investitii aparatura medicala
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019