Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: aparat pentru detectarea venelor la copii
11.12.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 434

Investiții majore în aparatură medicală la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pe final de an, conducerea unității medicale a achiziționat o serie de echipamente importante, în valoare de 100.000 de euro, pentru mai multe secții. Și Consiliul Județean a alocat 1,5 milioane de lei pentru un aparat modern de radiologie.


Pediatrie, Ginecologie și întreg Corpul Medical sunt secțiile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru care au fost achiziționate ultimele echipamente, la final de an. O parte din bani provin din fonduri europene, iar restul bugetului este asigurat de Consiliul Județean Olt. Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, spune că acestea sunt ultimele aparate din lista de investiții pentru anul 2018.

Ecografele din Secția Obstetrică-Ginecologie erau învechite și nu mai aveau aceeași eficiență, spun cadrele medicale. Aparatele pentru găsirea venelor la copii reprezintă, în schimb, o noutate pentru Spitalul din Slatina. Totodată, unitatea a achiziționat și un aparat de radiologie fix, care va funcționa în Clădirea Medicală și va deservi toate secțiile de aici. Întreaga investiție se ridică la peste 400.000 de mii de euro.

Managerul Cătălin Rotea spune că investițiile în aparatură medicală vor continua și anul următor la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De asemenea, mai multe secții vor fi reabilitate și modernizate.  

spital slatina investitii aparatura medicala
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Fost viceprimar, săltat pentru contrabandă de țigări

Captură impresionantă de țigări la Slatina. Peste 1.000 de baxuri de țigarete au fost găsite, astăzi, în șapte mașini parcate în mai multe zone din oraș. Polițiștii de la Crimă Organizată împreună cu mascații au spart geamurile vehiculelor care erau folosite pe post de depozit, pentru a confisca țigările. Patru persoane au fost reținute, iar șeful grupării este afaceristul Jane Miliatru, membru al PNL, fost viceprimar la Milcov.
20 Iun 2019

Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.
21 Iun 2019