Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: aparat pentru detectarea venelor la copii
11.12.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 425

Investiții majore în aparatură medicală la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pe final de an, conducerea unității medicale a achiziționat o serie de echipamente importante, în valoare de 100.000 de euro, pentru mai multe secții. Și Consiliul Județean a alocat 1,5 milioane de lei pentru un aparat modern de radiologie.


Pediatrie, Ginecologie și întreg Corpul Medical sunt secțiile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru care au fost achiziționate ultimele echipamente, la final de an. O parte din bani provin din fonduri europene, iar restul bugetului este asigurat de Consiliul Județean Olt. Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, spune că acestea sunt ultimele aparate din lista de investiții pentru anul 2018.

Ecografele din Secția Obstetrică-Ginecologie erau învechite și nu mai aveau aceeași eficiență, spun cadrele medicale. Aparatele pentru găsirea venelor la copii reprezintă, în schimb, o noutate pentru Spitalul din Slatina. Totodată, unitatea a achiziționat și un aparat de radiologie fix, care va funcționa în Clădirea Medicală și va deservi toate secțiile de aici. Întreaga investiție se ridică la peste 400.000 de mii de euro.

Managerul Cătălin Rotea spune că investițiile în aparatură medicală vor continua și anul următor la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De asemenea, mai multe secții vor fi reabilitate și modernizate.  

spital slatina investitii aparatura medicala
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019