Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani în plus pentru programele de sănătate
06.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 135

21 de miliarde de lei vechi a primit Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Olt, pentru Programele Naționale de Sănătate. Bugetul acoperă cheltuielile pentru luna decembrie și este mai mare cu 10% față de anul trecut. Cele mai solicitate programe sunt cele de Diabet și Dializă, aici fiind alocate și cele mai mari sume, pentru decontarea serviciilor medicale.


Mai mulți bani pentru Programele Naționale de Sănătate derulate în județul Olt. Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a primit, pentru ultima lună din acest an, un buget peste așteptări, mai mare cu 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.
Cea mai mare parte din sumă este destinată Programelor pentru Diabet și Dializă, unde este și cel mai mare număr de pacienți. Dacă prin Programul Național de Diabet primesc medicamente și materiale sanitare 12.223 de pacienți, pentru Programul de Dializă sunt înscriși 227 de pacienți.
Și pentru restul Programelor Naționale de Sănătate, banii alocați sunt suficienți, spun reprezentanții CAS Olt.
La nivel național sunt 15 Programe Naționale de Sănătate. În județul Olt se desfășoară numai opt, din cauza lipsei de specialiști, spun reprezentanții CAS.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE