Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Undă verde pentru construcția noii secții de Psihiatrie
14.11.2018
Autor articol: null admin
Vizualizari: 198

Spitalul Județean a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reamenajarea clădirii în care va funcționa Psihiatria. Imobilul de pe strada Trandafirilor, în care funcționa în trecut o creșă, va fi modernizat și compartimentat până la finalul anului viitor.


Proiectul este unul amplu, cu o valoare de 6 milioane de lei, finanțare fiind asigurată în totalitate de Consiliul Județean. Un constructor din Slatina a câștigat licitația de modernizare a clădirii în care se vor muta secția Psihiatrie și Centrul de Sănătate Mintală. „Durata lucrărilor, conform contractului, este de 20 de luni, dar noi sperăm ca la sfârșitul anului viitor să fie totul funcțional. Pentru anul acesta am alocat 1,7 milioane de lei pentru lucrări, iar în bugetul de anul viitor al Consiliului Județean va fi prinsă, probabil, diferența de bani. Proiectul prevede refacerea completă a clădirii, urmând ca ulterior să discutăm, tot la Consiliul Județean, despre dotări”, a spus Cătălin Rotea, managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Autoritățile județene au explicat că proiectul a fost realizat astfel încât cei care locuiesc în zonă să nu fie deranjați în nici un fel de activitățile medicale care se vor derula în acest imobil. În prezent, Psihiatria Spitalului Județean funcționează pe strada Drăgănești, în condiții improprii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE